Speaker, Andreas S. Henriksen

Andreas startede som radiovært med sin herrestemme hos Studio 16 i Vejle og flyttede senere med radioen ned på VLR, hvor han i en længere årrække var radiovært.

I flere år, efter at være stoppet med radioarbejdet, etablerede Andreas i 2008 sit eget lille lydstudie for at komme i gang med at ”lege med stemmen”. Hurtigt tog opgaverne fart og nogle af de første kunder var bla. XY, Leaf Danmark og Google. Allerede i december 2010, startede Andreas som speaker på professionelt plan (dog på deltid), men også det tog hurtigt fart… snart kunne Andreas’ stemme høres på TV, i radioen, på computeren, i telefonerne, på iPad og sågar på Avast Antivirus, som gratis blev rullet ud til tusindevis af danskere, med stemmen ”Avast virusdatabase er nu opdateret”.

      Avast Antivirus

For at udvikle sine stemme-kompetencer yderligere, tog Andreas bla. sessions med stemmetræning hos bla. Klaus Møller og Anne Louise Krogh for at lære sin stemme bedre at kende og for at få nogle teknikker til stemmen for ikke at slide den op.

Professionel speaker på fuld tid

I 2012 blev Andreas professionel speaker (Voice actor) på fuld tid, og tingene skalerede fortsat. Samtidig blev alt studieudstyr udskiftet fordi kun kvalitetsudstyr er godt nok. Andreas en af de virkelig brugte og dygtige speakere og med lydstudie og lydkvalitet i top.

Mange af optagelserne i dag sker med almindelig instruktion fra kunden via mail/telefon, men der er også muligt at være med i en live session via Skype, imens Andreas speaker foran mikrofonen. Det er tit ønskeligt i forbindelse med større projekter som landsdækkende TV eller biografreklamer.

Andreas står klar til at levere dit speak med den erfarne herrestemme!